Download Joint Development at Downtown Rail Stations U.S.

Survey
yes no Was this document useful for you?
   Thank you for your participation!

* Your assessment is very important for improving the work of artificial intelligence, which forms the content of this project

Transcript
calculated according to the floor area of the public passageway, it was, nonetheless, innovative
that both the national government and the local government had combined their funds in a joint
development led by the private sector. Second, not only did Shinagawa Ward contribute to the
financial work of the OSB, but also it coordinated the entire redevelopment of West Oimachi
including the Public Hall and the complex building, as well as the pedestrian deck next to the
station. This coordination was critical because synergistic effects were expected between the
OSB and other redevelopment projects, including the pedestrian deck, Public Hall, and the
complex building.
Next, the EJR tried to overcome some physical restraints caused by the fact that it stood
directly over the tracks. The most significant constraint was that construction costs were much
higher than for other buildings of the same size; another was the lack of loading area on the
ground and basement floors. This resulted in the lack of grocery stores which would have
drawn residents or transferring passengers to the station building, brought in revenue, and
encouraged customers to shop for other goods. To compensate for this loss, the OSB made an
effort to attract customers with things other than groceries. It included an exhibition stage on the
fourth floor of the atrium, and this sponsored various events. There was also a small branch of
the Town Hall of Shinagawa Ward on the ground floor, so that people could take care of
official business without a ten-minute walk to the Town Hall.
This project did two things for the station area: one, it created a commercial facility in
the station, and two, it connected the east and west sides of the station. Before this
development, both sides had been completely separated by the old station and its tracks, and
those who wanted to move from one side to the other, had had to walk around to a bridge 300
feet away or pay an admission fee and go through the fare gates of the station. The OSB project
changed this undesirable situation by creating a public passageway which allowed people to
cross freely over the tracks. Although this function did not directly produce revenue, it served
the purpose of combining the OSB and the neighborhood.
Similar